ELS TRACTAMENTS

Estética


És molt important tenir una primera visita per poder diagnosticar si s'amaga algun problema bucodental abans de fer cap tractament d'estètica dental. A tots els nostres pacients els fem una revisió dental i un estudi complet per poder diagnosticar algun problema.

Si tens algun dubte sobre qualsevol aspecte de l'estètica dental o de les carilles posa't en contacte amb nosaltres. Visita'ns al nostre centre o envia'ns un correu a poblesec.dental@gmail.com i un dels nostres especialistes li respondran lo abans possible.

L'odontologia estètica o cosmètica és una especialitat de l'odontologia que soluciona problemes relacionats amb la salut bucal i l'harmonia estètica de la boca íntegrament. Es podria definir l'odontologia estètica com una aplicació de l'art i la ciència destinada a desenvolupar o destacar la bellesa en forma de somriure.

LES CARILLES: Es poden utilitzar diferents tipus de carilles dentals depenent del grau d'estètica que es precisi i del material emprat.

LES CARILLES: Es poden utilitzar diferents tipus de carilles dentals depenent del grau d'estètica que es precisi i del material emprat.

Blanqueamiento dental Cardedeu
Cada tipus de material té un preu diferent i una durada amb el que és molt important tenir present què volem aconseguir:

  • Carilles de porcellana. Són un tipus de carilles amb un resultat estètic perfecte. No canvien de color i el manteniment és escàs. El preu és una mica més elevat que les carilles de composite.
  • Carilles dentals de composite. El preu és menys que les carilles de porcellana però la qualitat de l material també disminueix. Té avantatges com la rapidesa i facilitat en la col·locació i si es trenquen són fàcils de reparar.
  • Les Carilles "Lumineers". Són les millors de totes. Molt primes i no fa falta rebaixar la dent per a la seva col·locació. Són de molta durabilitat.
El blanquejament dental s'ha convertit en una opció molt acollida per una gran majoria. Per Clinica Dental Poblesec creiem que el somriure és un dels aspectes més important de la nostra aparença. És un desig per a tothom aconseguir un somriure maco i blanc, ens fa sentir millor, més joves i ens aporta molta seguretat.