ELS TRACTAMENTS

ORTODÒNCIA


Què és la ortodòncia? L'ortodòncia s'encarrega de corregir l'alineació de les dents amb la finalitat d'aconseguir una boca saludable i un somriure estètic. S'apliquen les tècniques més avantguardistes del moment que escurcen el temps de tractament i milloren el resultat.

ordodoncia clínica Poblesec Cardedeu

Apliquem tècniques de baixa fricció que redueixen la força dels aparells sobre les dents i aconsegueixen que aquests es desplacin fàcilment a la posició correcta. També tenim tècniques d'ortodòncia, com Invisaling, amb les quals eliminem els antiestétics aparells per uns altres completament transparents i invisibles pels altres, amb les quals corregirem el teu somriure d'una forma inapreciable i còmoda.

Tractament INVISAILING Tècnica revolucionaria per a l’alineació de les dents.

La ortodoncia no es un problema estétic.

L'estètica dental en els últims anys ha avançat molt. Fins fa poc a les persones que els feia vergonya portar brackets metàl·lics preferien no seguir el tractament dental, posant en risc la salut bucodental.

Per als pacients amb aquest problema està la solució d'utilitzar els brackets estètics que, fent la mateixa funció són d'altres materials que els fan menys visibles quan sonrius, fins i tot invisibles, si s'utilitzen els brackets linguals.

Els bráckets més estètics són els de porcellana i els brackets estètics de safir. Accedeix als diferents apartats per ampliar la inforació i les característiques de cada tipus En els últims anys s'ha incorporat els tractaments Invisalign als tractaments tradicionals i estètics, ja que mitjançant alineadors transparents de posar i treure, es poden alinear les dents suaument.

Aquesta tecnologia ha aconseguit convèncer al més poc inclinat a portar “ferros” en la boca, ja que és còmode i no es veuen. El pacient pot fer vida totalment normal sense afectar la seva aparença, i fins i tot anar millorant-la segons avança el tractament. Com funcionen els alineadors transparents Invisaling? Es comença realitzant un estudi específic en el qual es prenen radiografies, fotografies, un registre de mossegada i unes impressions de les seves dents que es manen directament a Estats Units on s'escanegen i es crea un model virtual en 3D de la seva boca, utilitzant un programa dissenyat per moure les dents virtualment fins a la posició ideal. El ortodoncista fa el diagnòstic del cas i dissenya tot el tractament de principi a fi, dividint-ho en etapes que correspondran a cada alineador Invisalign.

El pacient podrà veure una simulació del progrés del tractament, abans de fabricar la seqüència completa de alineadors.

A continuació, si el pacient està conforme, es manen les dades al laboratori perquè fabriquin tota la seqüència de alineadors. Una vegada els tinguem, els alineadors Invisalign s'aniran canviant cada 2 setmanes fins al final. Per fer-nos una idea es poden requerir entre 6 i 48 alineadors dentals diferents. Però depenent de la gravetat del cas es poden requerir més. Cada alineador mou les dents 0,25-0,33 mm, sent en ocasions més suau que els brackets metàl·lics o estètics, millor tolerats i produint moviments més fisiològics.