ELS TRACTAMENTS

IMPLANTOLOGIA
Implantologia clínica Poblesec Cardedeu
Què és un implant? Un implant és una arrel fabricada de titani que es col·loca en l'os del maxil·lar o de la mandíbula, a l'espai de la dent perduda, amb la finalitat de subjectar posteriorment una pròtesi dental (dent o queixal).
Després de molts anys de recerca i proves, s'ha considerat que els implants dentals són la solució que millor simula la dent absent, sent a més la forma més natural, còmoda i fiable.


Com és el procés per a la col·locació de l'implant ? - Fases del tractament:


1.-Diagnostico i planificació

el professional valora i estudia la necessitat protèsica i la disponibilitat òssia. Depenent de cada cas, necessiten diferents proves clíniques, models d'escaiola, fèrules quirúrgiques i estudi radiològic (ortopantomografia i escèner). Amb totes aquestes proves, t'expliquem el tractament i lliurem el teu pressupost i indicacions.

2.- Col·locació dels implants.

Es realitza mitjançant una petita intervenció, amb anestèsia local i durant la qual no ha de notar cap dolor. Una vegada passat l'efecte de l'anestèsia pot tenir una petita molèstia, però en general el postoperatori és lleu, només en casos d'un elevat numero d'implants o empelts es produeix inflamació i hematoma. Acudirà a consulta 10 dies més tard per a revisió i retirada de punts de sutura. Comença el cicle de osteointegració (cicatrització) havent d'esperar el temps indicat pel doctor, (depenent dels casos entre 2, 4 o 6 mesos) per a la seva manipulació.

3.- Pròtesi.

Una vegada transcorregut el període de cicatrització, prendrem unes mesures i registres de la teva boca, per confeccionar la teva pròtesi a mesura, i reposar les dents absents.

4.- Manteniment.

És molt important per al pronòstic a llarg termini i depèn en la seva majoria de "LA SEVA CURA". Haurà d'acudir de forma periòdica a controls amb el seu dentista i mantenir una molt bona higiene.

Nostra higienista t'ensenyarà a netejar la teva pròtesi de la forma més eficaç. En la clínica comptem amb tots els instruments necessaris per a això. I sortirà de la consulta amb una correcta formació per al seu manteniment a casa.

Com es reposen les peces?

Amb els implants es pot reposar l'absència d'una dent o varis o l'arcada completa. I es pot reposar de forma fixa, o de forma movible.
  Clínica dental Poblesec Cardedeu Dentista Cardedeu Dentista cardedeu Dentista poblesec cardedeu  
  Falta una peça Falta una peça Removible Fijo  

Existeix el rebuig?

No, no existeix el rebuig "com tal" ja que el nostre cos no crea defenses per eliminar-ho. Però si existeix el fracàs, l’osteointegració no es duu a terme per diferents motius i el teixit que es genera per a la subjecció de l'implant és fibrós i no ossi que és el que necessitem com a ancoratge per a la subjecció d'aquest implant.

Aquest problema sorgeix en un 5% - 9% dels pacients, sent un percentatge petit si ho comparem amb un altre tipus de tractaments mèdics actuals. Quan es perd un implant es col·loca un altre en el seu lloc sense més complicacions que l'esmentat anteriorment i sense cost

Quins implants col·loquem?

Utilitzem implants d'alta gamma de la casa NOBEL BIOCARE, líder mundial en el sector de la implantología. Ho avalen els seus estudis científicament documentats de 30 anys d'experiència.

Falta definir implantes con el cirujano y poner foto.

La qualitat de l'implant és un factor fonamental quant a durabilitat d'est i ancoratge protèsic. NOBEL BIOCARE ofereix superfícies d'última tecnologia i qualitat Premium. A més d'una excepcional versatilitat per a casos d'estètica compromesa, irregularitats òssies…També ofereix diferents tipus d'implants per a cada cas, depenent de l'espai, del tipus d'os i del compromís estètic, cobrint així totes les necessitats clíniques. Per a nosaltres la qualitat és imprescindible i no arrisquem

ALL ON FOUR La tècnica revolucionària ALL-ON-4, permet col·locar sobre 4 implants l'arcada dental completa, de forma fixa, sense empelts d'os, en un sol dia i amb major taxa d'èxit que altres procediments. Temps enrere es col·locaven 8,10 o fins i tot 12 implants, amb aquesta tècnica s'ha demostrat que l'èxit no resideix a col·locar un major numero d'implants, sinó en la qualitat dels mateixos i de l'os en el qual s'ancoren. Per això utilitzem exclusivament els millors i més avançats materials en totes les nostres intervencions.